Ambulante begeleider

Per direct Ambulant Begeleider gezocht

Is geen uitdaging voor jou te groot? Geen gespreksonderwerp te gek? Denk jij creatief en oplossingsgericht? Heb je affiniteit met kinderen, jongvolwassenen en volwassenen? Heb je kennis op het gebied van autisme spectrum stoornissen en aanverwante stoornissen? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen op professioneel gebied? Ben je in het bezit van een rijbewijs en een eigen auto? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Fiducie Ambulante Begeleiding is een jong en groeiend bedrijf en heeft haar werkgebied in het Gooi.

Fiducie betekent: ‘vertrouwen’ en dat is wat wij onze cliënten willen bieden! Wij geloven in de eigen krachten van onze cliënten. Fiducie werkt in de basis met de presentie methodiek van Andries Baart. Per gezin/ individu wordt er op maat gewerkt en gezocht naar een passende methodiek. Fiducie biedt begeleiding aan huis bij kinderen, jongeren en volwassenen die (dreigen) vast (te) lopen, veelal vanwege een psychiatrische problematiek.

Sinds januari 2019 heeft Fiducie haar kantoor in Hilversum gevestigd, wat tevens onze uitvalsbasis is. Fiducie heeft hier een verblijf gecreëerd voor cliënten die tijdelijk niet in staat zijn thuis te wonen.

Fiducie begeleidt cliënten met onder andere de volgende problematieken: Autisme spectrumstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, leer- en concentratie problematiek, bijvoorbeeld: ADHD, ODD en ADD.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste Ambulant Begeleider die sterk in de schoenen staat met kennis van de psychiatrie en die ervaring heeft met werken binnen onze doelgroep. Je maakt makkelijk contact en hebt een inlevend vermogen, maar weet ook waar je grenzen liggen. Je hebt een probleemoplossend vermogen waarbij vindingrijkheid belangrijk is. Je bent een gedreven collega met verantwoordelijkheidsgevoel en met passie voor de zorg aan cliënten. Je kunt je snel aanpassen aan een nieuwe omgeving en aan de diversiteit van cliënten. Je bent bereid om op flexibele uren te werken en kunt zelfstandig werken.

De ambulant begeleider is verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren, evalueren en bijstellen van het zorgplan in samenspraak met de cliënt. Je biedt intensieve ambulante begeleiding op maat aan de cliënten op alle leefgebieden.

Je beschikt over:

  • HBO diploma richting sociaal werk (SPH/ MWD/ CMV)
  • SKJ registratie is een pré
  • Kennis ten aanzien van de stoornissen in het autistisch spectrum is een pré.
  • Rijbewijs en een auto.

Wat bieden wij:

  • Wij bieden een zelfstandige en uitdagende functie binnen een kleinschalige maar groeiende, maatschappelijk betrokken en informele organisatie.
  • 24 – 36 uur per week met uitzicht op vast dienst verband.
  • Werktelefoon en laptop
  • Flexibele tijden en werkdagen (in overleg met de cliënten beheer je zelf je agenda)
  • Combinatie functie met de functie woonbegeleider is mogelijk en bespreekbaar.
  • Salaris conform CAO sociaal werk

Enthousiast geworden en interesse? Mail je curriculum vitae en motivatiebrief naar info@fiducie.eu onder vermelding sollicitatie ambulant begeleider.