Fiducie Begeleiding

Team

Fiducie bestaat uit een klein team. De medewerkers hebben een Social work opleiding en hebben tussen de 3 en 15 jaar werkervaring met gespecialiseerde begeleiding, zowel ambulant als residentieel

Sacha

Sacha

Beleidsmedewerker

Mijn naam is Sacha Polders en ik ben sinds juni 2018 werkzaam bij Fiducie. Ik ben vooral werkzaam op de achtergrond als beleids- administratief en financieel medewerker. Dit houdt in dat mijn werkzaamheden bestaat uit onder andere de facturatie en dat mijn collega’s hun werk kunnen doen rondom de administratie van hun cliënten. Daarnaast houd ik mij bezig met het beleid en zorg ik ervoor dat wat mijn collega’s doen daadwerkelijk op papier staat. Kortom ik ben een manusje van alles in dit bedrijf voor de zaken die op de achtergrond gebeuren.

Dominique

Dominique

Ambulant begeleider

Ik ben Dominique en werk vanaf 2000 in de zorg. Ik ben werkzaam geweest bij een orthopedisch dagcentrum gespecialiseerd in kinderen en jeugdigen binnen het autistisch spectrum. In 2013 heb ik de overstap gemaakt naar de jeugdzorg. Hier ben ik werkzaam geweest in de geslotenjeugdzorg, zeer intensieve besloten behandelgroepen, open jeugdzorg groepen moeder kind project en begeleid woonprojecten. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Fiducie waar ik met veel enthousiasme jeugdigen en volwassen ondersteun in de vele verschillende hulpvragen.

Jay

Jay

Ambulant begeleider

Mijn naam is Jay Baak. Ik werk als social worker in opleiding. Binnen Fiducie ben ik werkzaam als ambulant- en woonbegeleider. De afgelopen jaren heb ik begeleiding kunnen bieden aan cliënten van jong tot oud, ieder met een eigen rugzakje. Door ervaring op te doen met uiteenlopende doelgroepen zou je kunnen zeggen dat ik fungeer als "allround social worker". Vanuit de opleiding tot social worker ben ik in staat een kritische blik te werpen op het werkveld. Ik ben transparant, kalm en denk in mogelijkheden. Deze kwaliteiten sluiten aan bij de visie van Fiducie.

Jan-Henk

Jan-Henk

Ambulant begeleider

Mijn naam is Jan-Henk Velsink en woonachtig in Ede. Ik ben sinds juni 2017 werkzaam als ambulant begeleider bij Fiducie. Ik ben opgeleid tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (SPH), dat noemt men nu Social Work. Ik ben een betrokken medewerker die rustig blijft in stressvolle situaties. Verder ben ik betrouwbaar en werk ik precies vanuit een gedreven houding om beter te worden in wat ik doe.

Youssef

Youssef

Ambulant begeleider

Mijn naam is Youssef en ik ben sinds april 2020 werkzaam als Ambulant Begeleider bij Fiducie. Mensen worden gevormd door dingen die zij meemaken in het leven. Ik ben van mening dat het belangrijk is dat we ons richten op acceptatie, daarom probeer ik mensen eerst goed te leren kennen. Vervolgens probeer ik samen patronen te herkennen, mogelijkheden te zoeken deze te doorbreken en zo de mensen een stap verder te helpen richting hun doel. Mijn werkwijze is gericht op het inzetten van de eigen kracht van mensen, zodat zij uiteindelijk weer zonder mij verder kunnen. ''Als je iemand een vis geeft, geef je hem voor één dag te eten, leer iemand vissen en hij heeft voor zijn hele leven te eten.''

Lajos

Lajos

Ambulant begeleider, Traumaseksuoloog i.o.

Ik ben Lajos Scholtens, sinds november 2019 ben ik werkzaam als ambulant begeleider binnen het team van Fiducie. Oorspronkelijk ben ik gestart binnen de gehandicaptenzorg waarin ik veel in aanraking ben gekomen met het ASS spectrum. Daarna heb ik een zijstap gemaakt richting de verslavingszorg en psychiatrie. Dat maakt dat ik een brede ervaring heb ontwikkeld als begeleider. Mijn kracht ligt in de persoonlijke ambulante begeleiding waarin ik naast de cliënt sta en probeer de zelfredzaamheid te vergroten, zelfvertrouwen te geven en daarin structuur te bieden. De methodiek die ik veelal hanteer is: ‘’geef me de 5’’ van Colette de Bruin. Door mijn positiviteit, geduld en het luisteren naar wat de cliënt nodig heeft sluit ik aan bij de individuele begeleiding op maat.

Byron

Byron

Ambulant begeleider

Ik ben Byron Frölich, Ambulant Begeleider en Verpleegkundige binnen Fiducie Begeleiding. Het sociale werk heeft mij naast het werken in de zorg altijd al aangegrepen en geïnteresseerd, dit heeft ervoor gezorgd dat ik deze interesses kan combineren in het werk als Ambulant Begeleider. Mijn kennis ligt voornamelijk bij oudere jeugd en volwassenen met psychische en/of suïcidaal gerelateerde klachten. Daarnaast vind ik het ook erg mooi om te kunnen bijdragen in gezinnen waar onderling veel spanning heerst. Als ambulant hulpverlener ben ik zorgzaam, geduldig, maar ook transparant en eerlijk. Mijn contact is laagdrempelig en met een open houding. Hierdoor hoop ik dat een ieder zich op zijn of haar gemak zal voelen. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat mensen zélf willen, kunnen en waar ze zelf in geloven. Ik beweeg hierin mee en stuur bij waar dit nodig is of wordt gevraagd maar jij blijft je eigen regisseur. In mijn begeleiding ben ik duidelijk en consistent, dit maakt mij betrouwbaar en versterkt in mijn ogen de vertrouwensband. Het kenmerkt mij dat ik graag out of the box denk om voor jou de meest passende vorm van hulpverlening te vinden!

Sandra

Sandra

Ambulant begeleider

Hé hoi, ik ben Sandra en ik ben 30 jaar. Ik ben bij Fiducie werkzaam als ambulant begeleider. Ik voer mijn vak uit met veel passie. Hetgeen wat mij erg aanspreekt zijn de verschillende hulpvragen, de verschillende mensen en de verschillende woonsituaties. Elk persoon is uniek en heeft een ander soort begeleiding nodig. Vaak krijg ik terug dat mensen zich snel vertrouwd voelen bij mij doordat ik goed luister, empathie toon, aansluit en rust breng. Ik ben een rustig, geduldig en nuchter persoon die erg flexibel is. Ik kijk samen met jou waar de hulpvraag ligt en pas hierop de begeleiding aan. Wellicht tot ziens!

Hakan

Hakan

Ambulant begeleider

Hoi, ik ben Hakan. Ik ben opgeleid tot fotograaf/webdesigner maar heb mij omgeschoold zodat ik in de zorg kon werken. Ik werk inmiddels 17 jaar in de zorgsector en heb met veel diverse doelgroepen gewerkt. Hierbij heb ik veel ervaring en kennis opgedaan over verschillende (gedrags-)problematieken. Sinds november 2019 werk ik bij Fiducie als woon- en ambulant begeleider. Mijn kracht als begeleider is mijn enthousiasme en positiviteit die ik probeer over te brengen op de cliënten. Ik vind het een uitdaging om de cliënten in hun kracht te zetten, ze weer zelfvertrouwen te geven en samen te zoeken naar datgene wat nodig is om zijn/haar doel te bereiken. Iedereen is uniek en daarom is maatwerk voor mij heel belangrijk.